Yksinäisyys / Loneliness

Ajattelin, että tästä aiheesta voisi kirjoittaa ja koska omistan kansainvälisiä kavereita niin kirjoitan tämän kahdella kielellä eli Englanniksi ja Suomeksi.

Olen tänään laittanut erinlaisiin sosiaalisen median palveluihin kyselyn, jossa kysyn kuinka moni tietää yksinäisyydestäni ja että kiinnostaako se edes heitä.
Voin todeta, että suurinosa ei edes huomioi koko asiaa taikka laittanut minulle viestiä vaikka olisi sen kyselyn nähnyt, mutta kiitos Teillä ketkä kyllä laittoivat.
Omasta mielestäni tämä on todella huono ilmiö varsinkin kun näkee yllättävän paljon eri-ihmisiä laittavan someen tähän aiheeseen liittyvää asiaa. Karu tosiasia kun on, että heitä ketkä ovat yksinäisiä erilaisista syistä löytyy todella paljon vaikka läheskään kaikki heistä eivät halua edes myöntää sitä vaikka heiltä kysyisi.

Itse olen pitänyt koko yksinäisyyden omana tietonani todella pitkään, vaikka sitä on jatkunut yli 4 vuotta ainakin eikä ehkä olisi kannattanut, mutta enään en vaan jaksa. Mun on todella vaikeaa myös tehdä asialle mitään ja se osittain johtuu siitä ettei ole kovin hyviä kokemuksia ollut kun on yrittänyt uusin ihmisiin tutustua.  Suurinosa kun on ollut niin ulkonäkö keskeisiä ihmisiä, ettei siitä ole sen vuoksi tullut mitään, varsinkin kun eniten kaipaa live-kavereita eikä netissä olevia. En sitä kiellä etteikö ne netissäkin olevat ole kavereita, mutta se ei läheskään aina auta kun jos tarvitsee eniten live-seuraa.

Turussa asuvista kavereista mulla on enään jäljellä noin 4, mutta osaa heistäkään ei ole mahdollisuutta nähdä koska ovat kiireisiä tai muualla usein.
Pääkapunkiseudula asuvia kavereita on jonkin verran enemmän kun Turussa, mutta ei heitäkään montaa ole enkä edes tiedä tarvitsisinko montaa kaveria kuitenkin sen verran jotta en olisi kokoajan yksin.

Minä toivon, että tämä auttaa ihmisiä ymmärtämään mitä menen läpi koska en halua kertoa kaikille yksitellen.

Jos haluat tutustua niin sosiaaliset mediat ovat:
Facebook: Mäntysaari Sami
Snapchat: samip537
Instagram: samip537
Discord: samip537#4034

Englannin kielinen versio on seuraavalla sivulla ja siellä saattaa olla selitetty asioita kattavammin, joten suosittelen lukemaan jos ymmärrät Englantia.
English version will follow on the next page.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *